- intro
- projectomschrijving
- nieuwsbrief
- smart-homes (website)
- otib (website)
- contact
- masterclass / workshop
- fabrikant
- lesmateriaal
- masterclass / workshop
- lesmateriaal
- masterclass / workshop
- lesmateriaal
- lesmateriaal
- lesmateriaal
- InduTeq-portal
Fabrikant


ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Ze zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriŽle klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen.
http://www.abb.nl


Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken van elektrotechnische materialen Hateha staat u met raad en daad terzijde tijdens uw zoektocht naar de meest uiteenlopende oplossingen voor installatietechnische vraagstukken in de industrie, woningbouw, utiliteit of machinebouw.
http://www.hateha.nl


Eaton is wereldwijd een leider in systemen en producten voor de beheersing en distributie van elektrische energie in woningen en gebouwen. Met geavanceerde productontwikkeling, uitmuntende productiemethoden en wereldwijde technische dienstverlening en ondersteuning biedt de elektrische groep van Eaton klantgerichte oplossingen onder merknamen zoals Holec, Cutler-Hammer en MEM.
http://www.holec.nl of http://www.xanura.nl


De Hager Group is wereldwijd producent op het gebied van energieverdeling en elektrotechnisch materiaal. Het bedrijf behoort in haar basisactiviteiten tot de grootste 3 wereldwijd. Het aanbieden van een compleet systeem voor de elektrische installatie in gebouwen is daarbij het uitgangspunt. Specifiek op het gebied van woningbouw heeft Hager haar activiteiten gericht op het realiseren
http://www.hager.nl of http://www.kisshome.nl


Niko N.V., gevestigd te Sint-Niklaas, ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor lichtregeling, domotica-systemen en elektrisch schakelmateriaal. Deze worden op diverse Europese markten gecommercialiseerd. Niko produceert reeds sinds 1919 kwaliteitsproducten.
http://www.niko.nl


Stichting Smart Homes is het Nationale Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen.Smart Homes streeft naar een betere kwaliteit van wonen en leven voor iedereen: van jong tot oud, met of zonder beperkingen. Eveneens is men continu bezig met het verzamelen en overdragen van verworven kennis.
http://www.smart-homes.nl


De Stichting Elux promoot Domotica bij de woonconsument, installateurs en projectontwikkelaars. Elux is een marketingconcept op basis van huidige technieken en producten, waarmee de woonconsument/bewoner optimale flexibiliteit wordt geboden ten aanzien van de elektrische installatie in een woning. Het Elux-label is hiertoe een "nieuwe norm" voor installaties in woningen.
http://www.elux.nl p>


KNX is de wereldwijde marktleider als het gaat om het automatiseren en koppelen van elektrotechnische installaties. De naast de standaard voedingsleidingen aangelegde buskabel verbindt de diverse elektrische verbruikers op intelligente wijze met elkaar. Deze installaties kunnen variŽren van verlichting, verwarming tot en met complete beluchtingssystemen. Deze installaties die tot op heden onafhankelijk van elkaar functioneerden worden nu samen gevoegd tot een systeem dat zich perfect laat gebruiken en instellen door de individuele eisen van de gebruikers.
http://www.knx.nl
fabrikant.php