Productleveranciers


B&R IndustriŽle Automatisering is ruim 30 jaar actief op de wereldmarkt van de hoogwaardige machinebouw. Het bedrijf is fabrikant van PLC- en I/O-systemen, servo- en stappenmotoraandrijvingen, operator panels en industriŽle PC's, industriŽle netwerken en veldbussen, veiligheidssystemen en CNC- en robotbesturingen. In de komende jaren komt de toegevoegde waarde voor de machinebouw steeds meer in de software te liggen.
http://www.br-automation.comIndustriŽle automatisering van productieprocessen draait om het beheersen van bewegingen; motion en control. Dat is het specialisme van Festo bij uitstek. Wereldwijd vertegenwoordigen 52 zelfstandige vestigingen en meer dan honderd agentschappen de missie "First in motion".
http://www.festo.nlHEIDENHAIN GmbH ontwikkelt en produceert lengte- en hoekmeetsystemen, impulsgevers, digitale uitlezingen en numerieke besturingen voor veeleisende positioneeropdrachten. Heidenhain-producten worden vooral ingezet in zeer nauwkeurige gereedschapsmachines maar ook in opstellingen voor de productie en verdere verwerking van elektronische componenten en halfgeleiders. Met de uitgebreide knowhow in de ontwikkeling en productie van meetsystemen en besturingen creŽert Heidenhain een belangrijke basis voor de automatisering van installaties en productiemachines van morgen.
http://www.heidenhain.nl/VDL Steelweld is actief op het gebied van productieautomatisering, toeleveringen en engineering services. VDL ontwerpt, produceert en installeert gerobotiseerde productiesystemen met een breed scala aan handling-, assemblage- en verbindingstechnieken voor industriŽle toepassingen. Het bedrijf staat bekend als innovatieve system integrator met veel knowhow aangaande geautomatiseerde en gerobotiseerde productieprocessen.
http://www.vdlsteelweld.com/Vector Aandrijftechniek B.V. is een specialist op het gebied van elektromechanische aandrijftechniek. (Motor)reductoren en elektronische toerentalregelingen van SEW-EURODRIVE vormen de kern van de producten. Vector richt zich op de markt via de activiteiten: Componenten, Systemen en Service & Reparatie.
http://www.vector.nu