ProductleveranciersKickoff meeting begin september 2003 van het Intech project.

 www.abb.nl

 Download ABB Presentation (PPT bestand 4mb)

Omschrijvingen ABB Group, ABB Benelux en divisies
Vertaling in het Nederlands van de officiŽle omschrijvingen van ABB Group en van de divisies

ABB Group

ABB is leider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. Het bedrijf maakt het klanten in de energievoorziening en de industrie mogelijk hun prestaties te verbeteren en daarbij de milieubelasting te reduceren. ABB telt ca. 102.000 werknemers, verspreid over ca. 100 landen.

ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. De ABB-medewerkers in de Benelux zijn professionals op het gebied van de kernactiviteiten van ABB: transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt; zij begrijpen wensen en behoeften en vertalen deze naar passende technische oplossingen.

De lokale Benelux-vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow en de internationale R&D-faciliteiten van het wereldwijde ABB-concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: Dichtbij en technologisch ver vooruit.

Divisie Power Technologies

De divisie Power Technologies levert een breed pakket producten, diensten en systemen op het gebied van energietransmissie en -distributie. Onze klanten op dit gebied zijn zowel industriŽle en commerciŽle bedrijven als openbare nutsbedrijven (elektriciteit, gas en water). Het productenpakket omvat transformatoren, schakelinstallaties, vermogenschakelaars, condensatoren en kabels alsmede hoog- en middenspanningstoepassingen. Veel van deze producten worden ook verkocht via externe verkoopkanalen zoals distributeurs, system integrators, contractors en "original equipment manufacturers".

Divisie Automation Technologies

De divisie Automation Technologies levert aan industrieŽn op het gebied van automobielproductie, bouw, chemicaliŽn, consumentenproducten, elektronica, biowetenschappen, productie, maritieme systemen, metaal, mijnbouw, papier, petroleum, vervoer, turbochargers en openbare voorzieningen. De belangrijkste technologieŽn zijn meten en regelen, aandrijvingen, enterprise software, instrumentatie, laagspanningsproducten, motoren, robots en turbochargers. Dit aanbod wordt ondersteund door diensten op het gebied van onderhoud en beheer. De verkoop vindt plaats zowel rechtstreeks als via externe verkoopkanalen.

www.abb.nl